Home > Uncategorized > Despre curierii de vise

Despre curierii de vise

Am zis la finele anului trecut ca as avea chef/voi scrie despre ce mi s-a parut gresit (dpdv politic, economic, miscellaneous) in 2008. Si acum ma intreb cum de am avut tupeul sa cred ca anul trecut chiar au existat lucruri gresite din punctul de vedere al domeniilor mentionate mai sus si ca anul asta va fi pesemne mai bun. 2009suckstemp

Este drept ca 2008 este rampa crizei, despre care am aflat la serviciu, culmea. Spun culmea pentru ca a doua zi a trebuit sa sistam orice comanda, sa reprofilam departamentul si sa vindem numai dosare, agende si calendare… Apoi este si subiectul Basescu, unul foarte dezbatut si de care sunt foarte interesat. Vorbim despre vizita lui in Italia si adresarea directa a unei invitatii catre Papa fara aprobarea Sinodului, despre celebra fraza “ma pricep mai bine la condus nava decat la conducerea tarii” si cate ca ele.

Tiptil tiptil, iata-l si pe Cioroianu care-i arata( fara nici cea mai nesculptata cunoastere a conventiilor specifice Peninsulei Iberice) un  “muie” gratios (sau dizgratios) regelui Juan Carlos, incercand de fapt sa-l pofteasca la “o bauta”.

Si chiar cand voiam sa intru in Uniunea Civica Calin Popescu Tariceanu (ale carei servicii chiar nu au fost rele, dand mintea inapoi), il observ, abia mijind de sub pupitru fara sa stea in genunchi, pe Emil Boc, somitatea (sau sodomia) Executivului. Aproband gestul angajarii nepoatei si toate odraslele verbale din ce in ce mai stupide, am dat nas in nas cu “you know… the aviara gripa”… din nou, nu am nimic impotriva oamenilor care nu cunosc orice limba straina, dar am ceva impotriva oamenilor care in timp ce nu se ocupa de indreptarea acestui detaliu reprezinta imaginea unei tari in fata unor investitori posibili sau nu. Mai ales ca in zilele astea “investitorii posibili” trebuie domesticiti si mai ales sedusi.

Si mai avem Elena Udrea care de la Dimitrie Cantemir(universitate cica) a ajuns doctorand in Stiinte Militare la AISM “Carol I”, dupa care a fost consilierul si seful cancelariei Presedintiei in 2005, ca mai nou sa fie ministru al turismului si sa promoveze un program care in mod sigur ar fi dus la falimentarea companiilor mici si mijlocii. Ma intreb de unde aceasta fuga dupa posturi?

Incheind (pentru ca simt ca am mers prea departe, fara sa cred totusi in editarea si taierea postului), nu cred ca as avea un motiv real sa rad de 2008. Sau de 2007. 2009 mi se pare groaznic. Voua cum vi se pare?

Advertisements
Categories: Uncategorized
 1. May 28, 2009 at 11:22 pm

  YES! And the god has written:)) tu esti pe calendarul vechi nu?:P Ai uitat-o pe Eba cu scaunul electric:)

  • Vlad
   May 28, 2009 at 11:27 pm

   Yes, i has written! Si cam da, am uitat-o pe fiica cu grade :)). Dar promit sa nu lipsesc prea mult si sa nu o ratez. multumesc

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: